Reiki

La paraula reiki, d’origen japonès, fa referència a l’energia vital universal. Més concretament, rei (霊) significa esperit o ànima, i ki (気) significa força vital.

Es tracta d’un mètode natural no invasiu que entén l’equilibri físic, mental, emocional i espiritual de la persona com un tot, i es practica amb la voluntat de re-establir aquest equilibri a través del flux natural de força vital, l’energia primordial, infinita i inesgotable que manté la Vida. Durant la sessió, a través de l’estat de relaxació, quietud mental i escolta interior, aquesta energia flueix de manera especialment intensa entre el facilitador i el receptor, amb un efecte harmonitzador i equilibrador de tot el sistema energètic del cos, tot ajudant a desbloquejar els punts on la vitalitat no circula normalment.

Qualsevol desequilibri en la qualitat i el moviment de l’energia en el nostre cos energètic, produeix l’expressió d’una malaltia o ens hi predisposa.  En aquest sentit, el Reiki actua afavorint l’equilibri natural i l’auto-curació, tot enfortint el cos i la ment, restaurant i harmonitzant tots els sistemes.

El Reiki no substitueix en cap cas els tractaments mèdics convencionals ni els medicaments. Complementa i recolza tot tipus de teràpies, tot actuant sobre l’origen no estrictament fisiològic de la malaltia.

El Reiki ha estat oficialment reconegut i recomanat* per l’Organització Mundial de la Salut pels seus resultats positius com a teràpia complementària a la medicina tradicional i teràpies psicològiques.

Una sessió de Reiki produeix un estat de relaxació profunda, tot ajudant a disminuir la ansietat. També pot alleugerir el dolor físic, mental i emocional, i ajudar a alliberar emocions reprimides. El Reiki també pot tenir un impacte positiu en la nostra creativitat i la nostra amplitud de consciència i comprensió d’un mateix i de la Vida.

*Cita del document “Normative Guidelines on Pain Management (Geneva, June 2007 Report Prepared by: Prof. Neeta Kumar.)”

Si necessites calmar la teva ment, sentir-te cuidat/da, si sents que “hi ha quelcom més” i no saps què és, si et cal trobar un espai i un temps de pau a la teva vida, si estàs en un procés de malaltia i necessites ajuda més enllà dels tractaments convencionals… segur que puc ajudar-te.

Maite Domingo

Facilitadora: Maite Domingo, infermera, mestra de Reiki per la Federación Europea de Reiki Profesional, terapeuta de Jikiden Reiki i professora de Kundalini Ioga.

Disponibilitat:

Preu:

Contacte: 651 938 280 | domimaite@hotmail.com