Dansa – Meditació

Moviment i quietud, introspecció i expressió

La dansa és des de l’antiguitat un mitjà per ajudar a transmutar l’experiència interior d’individus i col·lectius. El llenguatge del cos ens ajuda a expressar processos de transformació difícils d’explicar en paraules, i ens permet de processar-los alhora que el mateix moviment corporal dinamitza la circulació de la nostra força vital.

En aquestes sessions, de manera més o menys pautada, acompanyarem la dansa espontània de cadascú, paral·lelament al cultiu d’un estat mental meditatiu d’obertura i quietud, amb la voluntat d’aprendre a observar i deixar fluir l’experiència interior, en un camí de coneixement d’un mateix i de la vida.

Ens servirem de diverses tècniques i exercicis, principalment del Txikung, per a aprofundir i ampliar la nostra dansa des de l’interior.

Poesia a la Foradada, agost 2020

Facilita les sessions Estel Vilar, formada en Txikung al Shanghai Qigong Research Institute. Al llarg dels darrers deu anys ha investigat el moviment espontani a través de la pràctica i la teoria de tècniques diverses com Txikung Espontani, Qi Dance, Katsugen Undo, Authentic Movement, i Continuum Movement, entre d’altres. Ha treballat amb mitjans com la dansa, la música i la poesia en diversos projectes i col·lectius.

Horari: Curs regular 2020/2021 de setembre a juliol

  • Dilluns de 15:15 – 16:15

Preu: 30 euros / mes (1 sessió setmanal)

Lloc: la Llanterna – Carrer del Pont, 19. Torelló

Contacte: estel@lallanterna.com | 609 86 31 80

Vídeos: