Escolta en silenci

Les sessions individuals d’escolta en silenci ofereixen l’aprenentatge d’una manera més conscient d’estar amb un mateix i allò que s’experimenta. Aprenem a seure amb allò que ens passa, a escoltar-ho i a entrar-hi en relació des d’un lloc interior menys reactiu. Aquest lloc és un espai de silenci, buit de soroll mental, que permet la pràctica d’escolta.

Allò important no és donar més voltes a allò que ens passa, sinó poder descansar en l’espai que ho conté. L’objectiu de les sessions és integrar aquesta capacitat d’escolta en la teva vida i poder-la aplicar en el dia a dia.

Aquest treball és un aprenentatge basat en la pràctica d’escoltar, en la experiència d’ésser escoltat, i en la comprensió de l’abast dels seus efectes. Senzillament es tracta d’això, i de travessar les successives capes de profunditat que van apareixent.

És un viatge compartit i la carta de navegació es conforma en funció de cada persona i de cada moment. En tot cas, hi sol haver una part de diàleg verbal i una altra part d’escolta interior a la llitera.

Facilitador: Jose María Aragüés, format en múltiples tècniques per a la salut holística: tai-chi, qigong (txi kung), teràpia craneosacral biodinàmica, kinesiologia, biosinergia, medicina tradicional xinesa, flors de bach, mindfulness, etc.

Disponibilitat: dilluns, dimarts i dimecres a hores convingudes

Preu: 60 euros / sessió

Contacte: 606 136 591 | abrirlamirada@gmail.com