Gestalt

10.04 – Sí. No. La importància dels límits

Taller terapèutic amb eines de la Gestalt i el Tantra. A través de la Gestalt, desenvolupem la consciència d’allò que ens passa; a través de les eines tàntriques anem connectant-nos més al cos, al cor i a la nostra part més amorosa.

Aprendrem a escoltar què sentim quan rebem un “sí” o un “no” com a resposta i com sentim el fet de posar els límits del “sí” o el “no”. Acabarem amb una dinàmica corporal d’obertura del xacra del cor.

Facilitadora: Elena Crusellas Quevedo Kimaya

Data i hora: dissabte 10 d’abril de 10:30 a 13:00

Aportació: 23 euros – Places limitades, grup reduït.

Informació i reserves: 686 726 928 (trucades o whatsapp) Elena

Lloc: la Llanterna. Carrer del Pont, 19. Torelló

Tallers anteriors

amb Elena Crusellas

20.03 – Escoltar les necessitats; donar i rebre.

Taller basat en dinàmiques de la teràpia Gestalt i el tantra on descobrirem i veurem com ens relacionem amb les nostres necessitats. Prendrem consciència de la importància de l’escolta cap a un mateix i cap a la realitat que vivim, de com ens respectem en el moment de la demanda de necessitat i de les facilitats o dificultats que tenim quan descobrim allò que necessitem.

13.02 – Parir-te de nou

Taller terapèutic dedicat a alliberar bloquejos i càrregues emocionals no expressades envers el pare, la mare i el nostre naixement.

Donarem un espai de retrobament amb el pare i la mare des d’un lloc amorós, donant la possibilitat al nostre cos d’expressar i mobilitzar les memòries corporals de les emocions que han anat quedant bloquejades durant anys, allò que en la teràpia sistèmica anomenem “moviments interromputs”.

Quina millor manera de celebrar l’any nou xinès que parint-nos de nou, alliberats de les càrregues emocionals del passat. En aquest taller ens donarem la oportunitat d’obrir-nos a la vida de nou d’una manera conscient.