Homeopatia

La medicina homeopàtica ens fa conscients de la pròpia capacitat que tenim de sanar-nos, defensar-nos, i adaptar-nos de manera natural i innata a la vida. Ens ajuda a re-establir l’equilibri natural de la pròpia vitalitat, que pot estar alterat per patrons no saludables que haguem integrat. Aquests desequilibris (al nivell físic, emocional i mental) s’expressen amb el “símptoma”, que es pot considerar com una manera que té el propi cos d’avisar-nos de que hi ha alguna cosa que no ens permet fer el nostre camí en llibertat i que per tant ens bloqueja.

El principal objectiu de l’ homeopatia és aconseguir fer-nos conscients de què és el que ens bloqueja d’una manera subtil, i així restablir l’equilibri natural del nostre cos també a un nivell tangible.

Cada persona és única, per això l’elecció de cada remei es fa d’una manera molt íntima, rigorosa i ajustant-nos al màxim a tot el que sent la persona en aquell moment tant a nivell físic, com emocional i mental.

La homeopatia es basa en el Principi de Similitud, simila similibus curantur, “el similar cura el similar”. El remei homeopàtic és una substància que representa per les seves qualitats l’experiència o la simptomatologia que travessa la persona. En la pràctica homeopàtica administrem substàncies que poden ser del regne animal, vegetal o mineral diluïdes de manera infinitesimal i dinamitzades, això vol dir que la seva essència només és present a nivell subtil, ja que està tan diluïda que pràcticament no hi és.

La homeopatia pot ajudar de manera eficaç a superar moltes malalties, com poden ser alteracions del sistema nerviós, desordres del sistema digestiu, inflamació i dolor d’articulacions i músculs, problemes de pell, problemes respiratoris, al·lèrgies, trastorns de l’aparell urinari, problemes ginecològics, etc. És una molt bona manera de complementar la medicina convencional, altament eficient en el tractament de la simptomatologia, però que no té l’enfoc holístic que ens ajuda a identificar, comprendre i desterrar la vessant emocional i mental del desequilibri.

En la meva experiència personal, la homeopatia estat l’eina que m’ha fet evolucionar conscientment i m’ha ajudat a conèixer més bé la voluntat que realment em mou. Avui, és el projecte de vida que emprenc essent sincera amb el meu cor.

Des de fa anys, sempre he tingut la necessitat de buscar una altra manera de sanar. Dins meu hi havia una gran força que em deia que no era tot tant complicat i tant hermètic, que hi havia molt més… En el transcurs dels anys, a través de les pròpies vivències, he pogut aprofundir molt més en aquesta manera d’entendre la salut. La concebo com un equilibri a tots els nivells emocionals, mentals i físics. Un equilibri que permet al propi cos sanar per ell mateix, tot restaurant el flux natural de l’energia vital que tots tenim, i així retrobar un estat de vitalitat, pau i coherència humana.

Agnès Sànchez

Facilita les sessions Agnès Sànchez

Disponibilitat: de dilluns a divendres

Preu: 60€ / sessió (1h30 aprox.) Les sessions d’homeopatia podran incloure tècniques de reflexologia i d’alliberament del pericardi quan es consideri oportú.

Contacte: agneshomeopata@gmail.com | 616 688 584