Kundalini Ioga

El Kundalini Ioga és una escola o estil de ioga que posa un gran èmfasi en l’estat de consciència. Mitjançant la pràctica física, els cants de mantres, la meditació i els pranayames (exercicis de respiració), activem l’energia i la força vital inherent en l’ésser que ens permet anar desenvolupant el nostre potencial com a persones. La pràctica aporta una manera de comprendre el nostre ésser basada en la percepció energètica així com en l’exercici de la nostra ment i del nostre cos. 

El Kundalini Ioga porta el nom de la noció de kundalini, terme en sànscrit provinent de la tradició hinduista que evoca la imatge d’una serp cargolada a la base de la columna vertebral i que representa una força latent amb el potencial de manifestar-se en moviment ascendent. La pràctica del Kundalini Ioga va dirigida a “despertar” aquesta energia a través dels canals energètics o nadis, mitjançant respiracions, asanes o postures, mudres o posicions de mans i dits, i la meditació.

En general, després d’una sessió de Kundalini Ioga, ens trobem més en calma i ens sentim més en unió amb un mateix i amb l’entorn, som més conscients del moment present i capaços de mantenir la serenitat. D’aquesta manera, la pràctica del ioga ens ajuda a actuar i viure amb més claredat, i a conèixer-nos més bé.

Facilitadora: Maite Domingo, professora de Kundalini Ioga, mestra de Reiki i infermera.

Horaris: Divendres de 9:30 a 11:00 del matí.

Lloc: la Llanterna – Carrer del Pont, 19. Torelló

Preu: 30 euros / mes – Primera classe de prova gratuïta

Contacte: 651 938 280 | domimaite@hotmail.com