Medicina Tradicional Xinesa

La Medicina Tradicional Xinesa és un sistema desenvolupat al llarg de milers d’anys per al manteniment de la salut. L’enfocament d’aquest tipus de medecina posa un gran èmfasi en la prevenció de malalties a través d’un estil de vida saludable que tingui en compte la constitució natural de cada persona. Entén el cos humà com un tot vinculat estretament als aspectes emocional i mental de la persona. Conceptualment, es basa en les teories fonamentals del pensament antic xinès, com son la noció de Taiji, l’equilibri yin-yang, el sistema dels Cinc Elements xinesos, etc. La noció de qi, o força vital, és central en el plantejament i la pràctica de les tècniques de la Medicina Tradicional Xinesa.

Dins de la Medicina Tradicional Xinesa es distingeixen cinc branques principals: Acupuntura, Fitoteràpia, Massatge Tuina, Qigong i Dietètica Xinesa. Cadascuna d’aquestes cinc branques és extraordinàriament rica en tècniques i sabers.

Sessions individuals:

Carlos Estepa: Especialista en acupuntura clínica

Disponibilitat: dimarts tarda (cal concertar hora)

Contacte: 629 60 91 53 (Carlos)

Me dedico al mundo de las terapias desde 2010 cuando empecé a formarme en reflexología tailandesa. Actualmente trabajo como acupuntor, después de haber cursado diferentes formaciones en el marco de la Medicina Tradicional China, especializándome en acupuntura clínica en el Dong Zhi Men Hospital de Beijing (Universidad de Medicina Tradicional China de Beijing).
Soy un apasionado del estudio de la Medicina Tradicional China, así que estoy en constante investigación y reciclaje en este campo. Actualmente profundizo en distintas técnicas y escuelas de acupuntura (coreana, japonesa, estética, estilo Tung, E.N.A, y acupuntura natural de D. Lujan) para ofrecer una mayor calidad y mejores resultados en mi práctica en consulta.

Carlos Estepa