Meditació

Elimina el soroll mental i recarrega d’energia les teves bateries.

amb Maite Valderas, llicenciada en física i doctora en enginyeria biomèdica.

L’estrès ens esgota. No tenir ni un minut per a un mateix drena l’energia a qualsevol. Invertir tot el temps en que allò que t’envolta estigui bé és preciós, però llavors qui es cuida de tu?

A vegades tenim tants fronts oberts que no sabem per on aturar la roda de l’estrès. Ho entenc perfectament, perquè jo mateixa ho donava tot pels altres i em vaig oblidar de cuidar-me a mi mateixa. Fins que un dia l’estrès se’m va menjar amb patates. Aquí vaig començar una recerca per a aprendre a relativitzar els problemes i no agafar-me’ls com una cosa personal, per a sentir-me satisfeta amb la meva vida, sentir-me lliure i deixar de viure angoixada pel futur.

Vaig interioritzar que si vols començar a ocupar-te de tu primer has d’aprendre a parar. Donar-te l’oportunitat de baixar el volum del soroll mental i posar-te en primer lloc, passi el que passi.

Hi ha una cosa que pots fer per tu. Meditar.

La meditació és la clau que obre la porta a la teva calma natural i a pensar amb claredat, passi el que passi al teu voltant.

Comença aquesta setmana a viure amb la tranquil·litat que et mereixes. Ens trobem tots els dijous de 15:30h a 16:30h a la Llanterna.

Tens qualsevol dubte o vols saber si aquestes sessions són per a tu? Truca’m i en parlem.

Contacte: Maite Valderas maite@maitevalderas.com | 646146635

Horari: dijous de 15:30h a 16:30h.

Lloc: la Llanterna – Carrer del Pont, 19. Torelló

Preu: 30€ al mes. 10€ una classe puntual.