Respira i abraça la teva dona alquímica

TALLER dissabte 3 d’octubre de 2020
Matí de 9:30h a 11:30h

L’aromateràpia és una disciplina terapèutica que aprofita les propietats dels olis essencials extrets de les plantes aromàtiques, per restablir l’equilibri i harmonia del cos i de la ment per a benefici de la nostra salut i bellesa.
És una tècnica molt antiga que utilitza els olis essencials com a principi actiu, actuant, tant amb éssers humans com animals, a nivell olfactiu, cutani i d’ingesta. Els olis essencials ens ajuden a equilibrar-nos a nivell físic, mental i emocional.

Presentació del KIT D’INICI, amb dotze olis essencials i un difusor, que ens permet tenir una farmaciola aromàtica a la nostra llar i, amb ella, poder gestionar les petit mals que es presenten en el nostre dia a dia.
Part pràctica on donarem les pautes per crear el vincle amb qualsevol oli essencial i així poder començar a treballar a nivell emocional amb ell.

Facilitadora: Montserrat Santos Bonet, Mestra-Instructora de Registres Akàshics formada a l’escola SAMADHY amb el Mestre-Instructor Roberto Ortega. Facilitadora de Cercles de dones i tallers de Consciència femenina. Distribuidora d’olis essencials de YOUNG LIVING.

Cal reservar plaça amb antelació

Contacte: Montserrat Santos 617310237