Qigong – Sis Direccions

El Qigong (pronunciat txi kung) és un treball de cos i ment basat en la regulació del cos (postura i moviment), la respiració i l’estat mental. La pràctica promou la vitalitat, l’equilibri emocional i la serenitat, tot millorant la qualitat de vida general de la persona.

El Qigong 气功 (txi-kung), cosí del Yoga i germà del Tai-chi, és una denominació relativament moderna que aglutina pràctiques diverses regides per les teories tradicionals xineses de Cultiu de la Vida (养生 Yangsheng). A través de la integració de la regulació del cos (postura, moviment), la respiració, i l’estat mental, la pràctica entrena a la persona i en millora la qualitat de vida, tot promovent la vitalitat, l’equilibri emocional i la serenitat.

El curs és obert a participants de tots els nivells, hi treballarem tan exercicis de Qigong estàtic, com de Qigong dinàmic, basats en el sistema pedagògic del Shanghai Qigong Research Institute pertanyent a la Universitat de Medicina Xinesa de Xangai. Aquest curs es centrarà més concretament en la seqüència del Qigong de les Sis Direccions, Liu He Gong.

La forma del Qigong de les Sis Direccions, també anomenat Qigong de la Unificació de Sis, promou la unificació en la persona de diversos aspectes de l’ésser en les seves dimensions física, energètica i psíquica, i facilita la harmonització amb el seu entorn. La seqüència està composta de moviments relativament senzills que faciliten la memorització i per tant l’entrada a un estat meditatiu de pràctica més profunda, cosa que la fa una forma de qigong especialment accessible a persones de tots els nivells.

Facilitadora: Estel Vilar | Instructora i traductora de Shanghai Qigong Research Institute.

Horari: Curs regular fins al juny

  • Dimarts de 10:30 – 11:30
  • Dimecres de 19:00 – 20:00

Preu: 30 euros / mes (1 sessió setmanal)

Lloc: la Llanterna – Carrer del Pont, 19. Torelló

Contacte: estel@lallanterna.com | 609 86 31 80