Seitai

Sessions de moviment natural

La cultura Seitai  entén la vida com a moviment i es basa en la observació de la vida en les persones. Es fonamenta d’una banda en la teoria dels 5 moviments bàsics de l’ésser humà, vinculats a les diverses possibilitats naturals de moviment de la columna vertebral, que segons la teoria de la cultura japonesa del Seitai, estan relacionats amb 5 activitats vitals de l’organisme, diferents patrons psicològics, etc. En la pràctica el Seitai consisteix principalment en el katsuguen undo i el yuki.

El katsuguen undo és una pràctica de moviment espontani que facilita que la pròpia vitalitat s’expressi a través del cos. Consisteix en fluir amb un moviment de vaivé agradable que ens ajuda a connectar amb el nostre ésser.  Descobrim el que ens és propi deixant que sorgeixi el nostre moviment espontani. La pràctica del yuki consisteix en una escolta de l’altre a través del contacte amb les mans.

Cal puntualitzar que la pràctica del katsugen undo no és gimnàstica, i que és accessible a tothom, independentment de la seva condició física. La pràctica proporciona benestar a l’organisme i a la persona.

Curs obert a tothom.

Facilitadora: Pepa Lavilla | Monitora de la Fundació SEITAI de Barcelona

Horari: divendres de 19:00 – 20:30 | Primera sessió de prova gratuïta (cal inscripció prèvia)

Lloc: la Llanterna – Carrer del Pont, 19. Torelló

Informació i inscripcions: Pepa Lavilla pepalaras@gmail.com | 654 83 49 76