CONSULTES

De mica en mica, i amb totes les precaucions necessàries, hem reprès les sessions de consulta que s’havien suspès temporalment a causa de la situació epidèmica de COVID-19.

Acupuntura

L’Acupuntura és una de les branques de la Medicina Tradicional Xinesa, que promou l’harmonització i auto-regeneració del cos a través de la mobilització i circulació de la força vital, el qi (“txi”).

Informació i reserves: Fortià Prat

660 771 755 | fortiap@gmail.com

Shiatsu

Tècnica de massatge mil·lenària originària del Japó, vinculada a la Medicina Tradicional Xinesa. Es fan servir polzes i mans per pressionar, mobilitzar i estirar diverses parts del cos.

Informació i reserves: Fortià Prat

660 771 755 | fortiap@gmail.com

Massatge tailandès

Nuat phaen boran és el massatge tradicional de Tailàndia, derivat de la Medicina Tradicional Xinesa. Utilitza estiraments passius combinats amb pressions sobre el teixit muscular.

Informació i reserves: Íngrid Font

690 24 85 35 | ingridfontmacia@gmail.com

Alliberament del Pericardi

Tècnica de massatge centrada en la zona del cor basada en l’Osteopatia Bioenergètica Cel·lular (OBC). Té com a objectiu facilitar l’alliberament de tensions emocionals inscrites en el cos, que afecten la nostra salut i benestar general.

Informació i reserves: Agnès Sánchez

616 688 584 | agneshomeopata@gmail.com

Homeopatia

La medicina homeopàtica ens fa conscients de la pròpia capacitat que tenim de sanar-nos, defensar-nos, i adaptar-nos de manera natural i innata a la vida.

Informació i reserves: Agnès Sánchez

616 688 584 | agneshomeopata@gmail.com

Escolta en Silenci

Ofereix l’aprenentatge d’una manera més conscient d’estar amb un mateix i allò que s’experimenta. S’aprèn a seure amb allò que ens passa, a escoltar-ho i a entrar-hi en relació des d’un lloc interior menys reactiu. Aquest lloc és un espai de silenci, buit de soroll mental, que permet la pràctica d’escolta.

Informació i reserves: José María Aragüés

606 136 591 | abrirlamirada@gmail.com