Sòl Pelvià i Veu

Sessions de veu i consciència corporal que se centren el la zona del sòl pelvià

amb Helena Vilar

El perineu o sòl pelvià és un conjunt de músculs i lligaments que abracen i sostenen, contra la força de gravetat, els òrgans interns adbominals i de la pelvis (intestins, úter, bufeta i recte). Així permeten el seu bon funcionament. Al llarg de la vida el sòl pelvià es pot veure debilitat per diferents motius (pràctica esportiva intensa, embaràs i part vaginal, restrenyiment i tos crònica, ús de faixes, aixecament de pesos, menopausa i envelliment, obesitat, etc.) i per això és important tenir-ne’n cura.

Amb les sessions de Sòl Pelvià i Veu ens donem l’oportunitat de prendre consciència del nostre sòl pelvià i treballar en l’autoconeixament d’una part del cos que per moltes és força desconeguda. També practicarem exercicis que ens poden ajudar a tonificar-lo i mantenir-lo en forma i flexible. La veu ens acompanyarà en aquest procés d’observació, exploració i treball.

Si tens una lesió o patologia en aquesta zona, consulta el teu metge o llevadora abans d’assistir a les sessions. Cada patologia té un tractament específic i aquestes sessions no són terapèutiques sinó més aviat d’autoexploració i de consciència. La facilitadora no és una terapeuta en aquest camp, sinó que està especialitzada en la veu i la consciència corporal en diferents àmbits i ofereix un espai per a compartir experiències i exercicis d’autoexploració mitjançant la veu i l’observació d’un mateix.

Sessions adreçades a totes les edats (adultes) i gèneres.

Horari: Formació de grup en progrés. Si t’interessa la proposta posa’t en contacte am nosaltres i fes-nos saber la teva disponibilitat! 

Lloc: la Llanterna – Carrer del Pont, 19. Torelló

Contacte: laveuqueacompanya@gmail.com | 699 07 65 10