Yin-Yang Ioga

Dissabte 1 de febrer – 11:30 – 13:00

Yin-Yang Ioga amb música en viu + infusió

YIN – YANG ioga – Per a un pràctica equilibrada:


La noció Yin-Yang representa l’equilibri en constant moviment dels contraris. El yin representa les qualitats de foscor, quietud, interior, fred, etc; mentre que el yang representa llum, activitat, exterior, calor, etc. Son nocions oposades, però alhora complementàries i que es generen l’una a l’altra. De la mateixa manera, és interessant trobar un equilibri entre una pràctica de Ioga més dinàmica i una de més pausada, per a cultivar i equilibrar tan els aspectes més masculins i actius, com els aspectes més femenins i pausats del nostre ésser.


La Yin-Yang comencen amb una seqüència bàsica més dinàmica per ajudar a generar calor i alliberar energia del cos i fer que flueixi de nou. Aquesta pràctica Yang al principi de la classe és perfecte per a preparar la part Yin del final de la classe.


Dins la pràctica Yin, més passiva, deixem de “fer”, i permetem que el cos es rendeixi a les diferents postures al terra. A nivell físic, la pràctica Yin ens permet treballar més profundament les articulacions i fàscies, alliberant tensions i toxines que s’emmagatzemen al cos. La naturalesa més meditativa del Yin també ens permet observar possibles tensions mentals i emocionals que carreguem, i ajudar-nos al cultiu de l’espai de silenci i pau interior.


Aquesta classe de Yin-Yang és adequada per a tots els nivells.

Taller impartit en anglès (opcional)


Facilitadora: Íngrid Font | Professora de ioga, també ofereix sessions de massatge tailandès.

Preu: 15 euros (alumnes regulars de Ioga: 12 euros)

Informació i inscripcions: ingridfontmacia@gmail.com | 690 24 85 35