Tècniques de Cultiu de la Salut

En aquest enllaç trobareu vuit tutorials de vídeo gratuïts (en anglès i xinès) publicats a l’inici de la pandèmia per l’Institut de Recerca en Qigong de Xangai pertanyent a la Universitat de Medicina Tradicional Xinesa, en el marc del projecte Salut Taiji, amb la intenció de fer una contribució al benestar de les persones de tot el món a través de les tècniques tradicionals xineses pel cultiu de la salut. Els exercicis de Qigong (Txikung) consisteixen en regular de manera conjunta la postura i el moviment del cos, la respiració i l’estat mental. Cada vídeo és una pràctica complerta d’entre deu i trenta minuts.

Els podeu trobar també penjats a Youtube:

八段锦 Ba Duan Jin Vuit peces de brocat

放松功 Fang Song Gong Qigong de relaxació

六合功 Liu He GongQigong de les sis direccions

古音六字诀 Gu Yin Liu Zi Jue Els sis sons antics
松柔功 Song Rou GongQigong de relaxació i suavitat
逍遥功 Xiao Yao GongQigong desimbolt i lliure
天柱导引功 Tian Zhu Dao Yin GongQigong per la columna vertebral
易筋经 Yi Jin JingClàssic de transformació de tendons

A la Llanterna trobareu classes presencials de diversos d’aquests mètodes, com el Qigong de les sis direccions, el Qigong de relaxació i els Sis sons antics, entre d’altres. [Cursos regulars de Txikung a la Llanterna].