Rebre dels pares

Moviment sistèmic

Exercici senzill a través d’imatges proposat per Ester de la Fuente

Introducció: Rebre del pare o la mare és un procés curatiu, que no es fa d’un dia per l’altre sinó al llarg de tota la nostra existència. No té res a veure amb les característiques dels nostres pares, sinó amb reconciliar-nos amb la vida. Els pares donen als fills allò que ells van rebre dels seus pares, i també allò que han rebut i pres l’un de l’altre.

Segons la teoria de les constel·lacions familiars, si ens alegrem dels nostres pares, també ho farem de la nostra vida i la nostra feina. Emprendrem projectes o negocis i podrem assolir els objectius professionals que ens proposem. Si sabem prendre amb amor allò que ens arriba dels pares, la vida ens regalarà èxits. Contràriament, si tenim resistències envers els nostres pares, també les trobarem en la vida i la felicitat.

Exercici:

  1. Escull entre les dues imatges la que et representi. La del quadrat vermell si t’identifiques com a home, o la del cercle groc si t’identifiques com a dona.
  2. Observa la imatge i fes una respiració profunda.
  3. Repeteix la frase següent en veu alta: “Avui decideixo rebre incondicionalment l’energia de vida que ve dels meus pares”.
  4. Respira fondo i torna-ho a repetir.
dona
home

Què sents? Aquest exercici serveix per a explorar si l’energia flueix per a tu amb aquest treball o si es pot treballar quelcom més profund.

*Hem proposat aquest exercici al blog donat que hem hagut d’aplaçar indefinidament el taller de moviments sistèmics a la Llanterna, centrat en aquest mateix tema, a causa de les mesures preventives de la COVID-19. Finalment, el taller es farà el divendres 18 de març del 2022 a les 18:30.