Agnès Sànchez Rincón

Conegueu els col·laboradors de la Llanterna

Agnès:

“L’homeopatia és una filosofia de vida”.

Des de petita, l’Agnès ha fet vida entre Sant Quirze de Besora i Torelló, i també des de ben jove s’ha sentit cridada a fer un camí de vida dedicat a l’acompanyament dels altres per a aportar calma i equilibri.

Va iniciar aquest camí des d’una vessant més convencional, a través dels estudis d’auxiliar clínica que més endavant complementà amb els de tècnic de laboratori i de higiene bucodental. Tanmateix, en l’enfocament de les ciències de la salut hi havia alguna cosa que li trontollava. No podia ser que no es deixés de parlar de “extirpar”, “matar”, etc. com si es tractés d’una guerra contra el cos. La salut és vida, és fer la pau amb nosaltres mateixos a tots els nivells, afirma l’Agnès.

Va ser gràcies a les dificultats de la vida en la seva pròpia pell que l’Agnès va conèixer l’homeopatia. Finalment havia trobat un sistema i una eina per a la salut amb què s’identificava. Tan fou així que, al llarg dels anys, s’hi ha acabat dedicant. L’homeopatia va ser l’eina que la va ajudar a transcendir algunes de les seves ombres, i encara la hi ajuda en el seu camí de vida. Però a més, és l’eina que l’ajuda a realitzar la seva vocació d’acompanyar als altres en el seu camí d’auto-coneixement i salut.

L’Agnès té consulta d’homeopatia a la Llanterna, també ofereix sessions d’alliberament del pericardi.

Contacte: agneshomeopata@gmail.com | 655 48 18 47