Helena Vilar Bofill

Conegueu els col·laboradors de la Llanterna

Helena:

“Hi ha quelcom màgic en acompanyar petits projectes amb sentit.”

Formada acadèmicament en Biologia, comunicació i disseny gràfic, l’Helena també ha tingut un recorregut variat per la geografia del món, per les arts musicals i per les tècniques de cultiu d’un mateix com el ioga i el vipassana.

Des de l’any 2012 acompanya a persones i projectes amb la seva visió comunicativa i gràfica. Ha fet maquetació de revistes, manuals de formació i fulletons, creació de logotips i imatge de marca, cartells, targetes, etc. Treballa des de casa “posant llum i cor” en la tasca d’ajudar a comunicar visualment els projectes amb valor humà d’aquells qui la busquen i li demanen un cop de mà. Desitja que en cada encontre entre una persona i una creació seva es desperti un moment de curiositat envers el projecte.

L’Helena ha estat al darrera de la creació del logotip de la Llanterna, així com de fulletons, targetes, vals regals, cartells etc. Agraïm profundament la seva aportació i aplaudim la seva capacitat per captar l’essència del missatge que es vol transmetre i traduir-la delicadament en imatge.

També ha contribuït en la creació de material gràfic per projectes com Tierra de Lunas, Miona Música, Osona Ioga, Shakti Essencial, Taimai Salut, Tierra de Soles, Seda Calenta, Nayana Yoga, El Trueno Café Menorca, Caro Von Arend, Mas Corcó, Jordi Homs, l’Avenc de Tavertet i Eva Gurusevak Kaur, entre d’altres.

Contacte: hlenamac@gmail.com| 699 07 65 10