Agnès Sànchez

Homeopatia

El principal objectiu de l’homeopatia és aconseguir fer-nos conscients de què és el que ens bloqueja d’una manera subtil, i així restablir l’equilibri natural del nostre cos també a un nivell tangible. Es basa en el “principi de similitud”, simila similibus curantur, “allò similar cura allò similar”. El remei homeopàtic és una substància que representa per les seves qualitats l’experiència o la simptomatologia que travessa la persona diluïda de manera infinitesimal.

Cada persona és única, per això l’elecció de cada remei es fa d’una manera molt personalitzada, rigorosa i ajustant-nos al màxim a tot el que sent la persona en aquell moment tant a nivell físic, com emocional i mental.

La homeopatia pot ajudar de manera eficaç a superar moltes malalties, com poden ser alteracions del sistema nerviós, desordres del sistema digestiu, inflamació i dolor d’articulacions i músculs, problemes de pell, problemes respiratoris, al·lèrgies, trastorns de l’aparell urinari, problemes ginecològics, etc. És una molt bona manera de complementar la medicina convencional, altament eficient en el tractament de la simptomatologia, però que no té l’enfoc holístic que ens ajuda a identificar, comprendre i desterrar la vessant emocional i mental del desequilibri.

L’Agnès Sànchez utilitza com a suport les tècniques de Reflexologia, Quiromassatge i Alliberament del Pericardi a la seva consulta homeopàtica:

Reflexologia podal

Tècnica de massatge centrada bàsicament en els peus i els turmells pertanyent a la Medicina Tradicional Xinesa que ajuda a re-equilibrar el flux de qi (energia o força vital) natural a través de l’estimulació per pressió de certs punts dels peus que reflecteixen l’estat dels òrgans del cos. Totes les tècniques de la MTX basen la seva eficàcia en incidir en la dimensió energètica (qi) de la persona, tenint també en compte les dimensions física i psíquica.

Com a complement a la homeopatia, aquesta tècnica suposa un reforç en el procés de re-equilibrar la circulació natural i òptima de qi en el cos que sosté l’estat de salut en la persona, sense interferir en els mecanismes de re-ajustament natural de l’organisme.

Alliberament del pericardi

Tècnica de massatge centrada en la zona del cor desenvolupada per Montserrat Gascón, en el marc de l’Osteopatia Bioenergètica Cel·lular (OBC). Té com a objectiu facilitar l’alliberament de tensions emocionals inscrites en el cos, que afecten la nostra salut i benestar general.

El Pericardi és la membrana que embolcalla, protegeix i sosté el cor. En situacions d’estrès emocional, el pericardi té el reflex de contraure’s, tot formant un escut protector del cor, per tal de protegir-lo de l’impacte emocional. Si al llarg de la vida aquest reflex de contracció del pericardi es reitera de manera habitual, pot acabar convertint-se en una contracció permanent, que afecta a tot el cos a nivell físic, emocional i mental.

Com a complement a la homeopatia, aquesta tècnica ajuda a alliberar tensions vinculades a desequilibris emocionals.

Quiromassatge

Tècniques de massatge manual a través de les quals s’estableix una comunicació pel tacte amb el cos amb una finalitat terapèutica, higienista o estètica, mitjançant manipulacions diverses com presions, estiraments, percusions, etc. Els massatges poden ser de caràcter preventiu, relaxant, estimulant o recuperador, entre d’altres.

Aquesta eina dins de la consulta és una ajuda per a poder reconèixer i treballar la zona del cos que cal harmonitzar, de manera individualitzada a través del llenguatge tàctil.

Agnès Sànchez

Practicant d’homeopatia i de les tècniques de reflexologia podal i alliberament del pericardi.

Disponibilitat: de dilluns a divendres

Preu:

  • Homeopatia 60€ / sessió (1h30 aprox.) Les sessions d’homeopatia podran incloure tècniques de reflexologia, quiromassatge i d’alliberament del pericardi quan es consideri oportú.
  • Reflexologia 40€/sessió
  • Alliberament del pericardi 40€/sessió
  • Quiromassatge 40€/sessió (descompte per a tractaments llargs: 2-4 sessions 36€/ sessió; 5-10 sessions 32€/ sessió).

Contacte: agneshomeopata@gmail.com | 655 48 18 47