Íngrid Font Macià

Conegueu els col·laboradors de la Llanterna

Íngrid:

“A través de la presència es sana”.

La curiositat i l’entusiasme espurnegen en els ulls de l’Íngrid, una set de vida que l’ha empesa a provar sempre coses noves i a recórrer el món en busca d’experiències i coneixements per a compartir. Llicenciada en Filologia Anglesa, va pujar envoltada de finestres al món en l’acadèmia de llengües RMR de Torelló, empresa familiar on continua col·laborant.

Des de molt aviat en la seva joventut, l’Íngrid ha tingut clar que el ioga i el massatge eren la seva passió i ha complementat els seus estudis universitaris amb nombroses formacions en l’àmbit del ioga i el massatge a Europa, Sud Amèrica, Canadà, Costa Rica, la Índia i Tailàndia, nodrint-se tan de les experiències dels seus viatges com del coneixement de grans professors d’arreu del món.

Índia, 2017

A dia d’avui, l’Íngrid compagina l’ensenyament de l’anglès amb el del ioga, (tan és així, que imparteix les classes de ioga en anglès), i també amb la pràctica del massatge tradicional tailandès, “on a través de la presència es sana”.

A la Llanterna ofereix classes de ioga per adults, per nens, per embarassades i per mares amb nadons, així com sessions de massatge tailandès.

Contacte: Íngrid Font 690 24 85 35 | ingridfontmacia@gmail.com