Maribel Diport López

Conegueu els col·laboradors de la Llanterna

Maribel:

“La vida es un regalo infinito.”

La Maribel, professora de piano i música de cambra al conservatori de Lanzarote, sí que té una capacitat infinita per meravellar-se de la vida i sentir gratitud per tot allò que li ha donat. Nascuda a Barcelona en una família humil, filla d’un sanador, Maribel descriu en el seu llibre El sueño del ángel com va viure incomptables cops de sort per aconseguir acabar els estudis de música, per tenir el seu piano de cua o per a poder anar a estudiar als Estats Units. La Maribel ha sabut convertir tots els desavantatges aparents de la seva vida en oportunitats per a rebre grans regals inesperats que li han permès fer realitat els seus somnis. Aquesta gratitud que ha cultivat al llarg dels anys la fa immensament rica, i segons declara, li suposa una gran responsabilitat: cal compartir-ho.

Professora de professió, acompanya als seus alumnes de piano no només com a músics, sinó com a éssers en creixement. No ha deixat mai de formar-se i d’aprendre noves maneres de comprendre la vida i un mateix. Ha estudiat psicologia, dansa, reiki, xamanisme i zhineng qigong, entre d’altres tècniques, i ha conegut a nombrosos mestres espirituals. També ha connectat la seva professió de músic i el món espiritual, tot explorant i compartint els aspectes terapèutics i de creixement personal del so i la veu.

La Maribel col·labora amb la Llanterna com a coordinadora dels tallers en línia de zhineng qigong impartits per Dong Yulan i traduïts per Estel Vilar.

Contacte: +34 617 40 50 12 | mbdiport@hotmail.com