Meditació

Curs en grup o bé sessions d’acompanyament individual

Eines per a la gestió de l’estrès, l’equilibri emocional i l’aprofundiment en el coneixement d’un mateix basades en diverses tècniques de meditació i relaxació procedents del budisme Chan (Zen), el Txikung i el mètode de UCDM.

Aprendrem a desenvolupar la capacitat d’observar les nostres sensacions, emocions i pensaments, i de mica en mica saber veure’ls com un fenomen passatger que no altera necessàriament el nostre ésser profund. Aquest camí de coneixement de nosaltres mateixos ens aporta molts beneficis pel que fa a la capacitat de cultivar la pau interior (i conseqüentment l’exterior), gestionar les nostres emocions, reduir moments d’ansietat o d’angoixa, i suavitzar tensions i bloquejos físics derivats de l’estrès psicoemocional. En definitiva ens aporta tranquil·litat i claredat, i prepara el terreny per a re-enfocar la nostra vida.

Curs accessible a tots els nivells.

Facilitadora: Estel Vilar Bofill, instructora i traductora del xinès, formada a l’Institut de Recerca en Txikung de Xangai de la Universitat de Medicina Tradicional Xinesa de Xangai. Impulsora i coordinadora del centre la Llanterna.

Classes en grup: dijous de 9:15 a 10:30, divendres de 15:15 a 16:30 – Preu 35€ / mes (1 sessió setmanal).

Sessions individuals: Hores convingudes – 40€ / sessió

Contacte: Estel Vilar estel@lallanterna.com | 609863180

Lloc: la Llanterna – Carrer del Pont, 19. Torelló