Moviment sistèmic

7 de novembre 17:00 (aplaçat)

Tema del moviment sistèmic: Rebre la vida a través dels pares

El moviment sistèmic està basat en les constel·lacions familiars i consisteix en explorar aspectes del nostre dia a dia com les relacions, la feina, el cos, la família, la salut, o qualsevol tema que vulguem, no només des de la part conscient, allò que ja coneixem, la ment, sinó també des de la part inconscient.


Es tracta d’un treball grupal on cada participant treballa un mateix tema. És una manera de veure des de fora si hi ha un bloqueig, un patró, una creença que ens limita o una memòria familiar, i poder-ho millorar.
El moviment sistèmic ens permet explorar això en un entorn segur, en un grup petit, i sempre des de l’actitud més amable i curosa.

Aquest taller va adreçat a tothom qui vulgui conèixer-se més profundament i millorar les seves relacions.

Places limitades, cal reservar amb antelació.

Facilitadora: Ester de la Fuente, co-fundadora de Fubu Salud. Formada en Constel·lacions Familiars, Flors de Bach i Kinesiologia emocional.

Qui sóc? Dona, esposa, mare, filla, empleada, veïna, ànima en definitiva. Nascuda al 1969 formo part d’una bonica família amb molt sentit de l’humor, al 1995 vaig formar la meva pròpia família amb en Miquel i van arribar els nostres fills David i Josué, els nostres grans mestres.
Gràcies a ells ens vàrem iniciar en els aprenentatges profunds que tots tenim aquí a la terra, i després de 20 anys seguim aprenent.
Las eines que més m’han ajudat son les que ara jo ofereixo per a tots aquells que vulguin conèixer el seu veritable valor, el tresor que tenen per a compartir amb la resta i així nodrir-nos uns als altres de la gran experiència que es viure.

Ester de la Fuente

Data i hora: Dissabte 7/11/20 de 17h a 19h

Lloc: La Llanterna, Torelló

Aportació: 15€

Reserves: 667 050 061 (Ester)

Nota: Cal portar roba còmoda i mitjons.
Es respectaran les mesures per la prevenció de la COVID-19 vigents el dia del taller, ja sigui distancia de seguretat, portar mascareta o grup d’assistència.