Lídia Grau

Sessions d’acompanyament en l’integració d’hàbits de vida pel benestar físic i mental des d’un punt de vista naturista. Especialitat en l’acompanyament de la dona en l’ajustament de desequilibris relacionats amb la menstruació i en el cultiu de la consciència sobre els patrons de la seva naturalesa cíclica.

Naturopatia

Vis medicatrix naturae” o “el poder curatiu de la naturalesa” és una de les premises fonamentals de la Naturopatia, la qual busca estimular les capacitats curatives innates de l’organisme per a recuperar el seu equilibri a través de recursos naturals com l’alimentació, les plantes medicinals, les flors de Bach, la suplementació amb vitamines, minerals o aminoàcids, etc.

Aquestes sessions de naturopatia consisteixen en un procés d’autoconeixement i escolta del cos on treballarem els símptomes físics amb una visió holística, cercant l’arrel de la qüestió i entenent el cos
com un tot. Es posaràn al teu abast recursos naturals personalitzats, adaptats a la situació i moment vital que travessis, per a ajudar-te a retrobar el benestar de manera fàcil i amena.

Acompanyament a la dona

L’objectiu d’aquestes sessions és transmetre eines naturals i un camí d’empoderament per a conèixer i entendre el cos menstruant i cíclic. A través de recursos naturals no invasius acompanyarem els processos femenins tenint en compte les dimensions física, emocional, mental i espiritual, procurant despertar la saviesa femenina, ajudant a habitar-te plenament com a dona i ajustant possibles desequilibris ginecològics.

En aquestes sessions s’utilitzen tècniques diverses com la respiració conscient, les plantes medicinals, el bany de vapor vaginal, el massatge d’úter, el moviment conscient, o el guiatge per la paraula, i s’ofereixen propostes i dinàmiques per a treballar a casa en el dia a dia.

Lídia Grau, formada en Naturopatia, Nutrició naturista, Fitoteràpia, Teràpia Ortomolecular, Flors
de Bach a ISMET (Barcelona) i Ginecologia natural amb Conexión Matriz (Argentina).

Preu: 50 euros (sessió de 1h30min. aprox.)

Contacte: Lídia Grau 697 36 60 68 | florderemeiera@gmail.com | @florderemeiera