Pepa Lavilla Raso

Conegueu els col·laboradors de la Llanterna

Pepa:

“Es genial comprendre la vida que hi ha en un mateix.”

Formada com a actriu i amb un llarg recorregut en el teatre, la televisió i el cinema, la Pepa ha trobat una manera d’aprofundir en el coneixement i la interpretació del personatge més important de la seva vida: ella mateixa.

La cultura del Seitai li ha obert el camí per a connectar amb el seu interior i expressar-se des d’allí, des de l’autenticitat. Des del primer moment, en els moviments de la pràctica del katsugen undo va sentir com s’obria “aquella cuirassa” que la separava d’ella mateixa, dels seus neguits, desitjos, dificultats, satisfaccions…

Com a actriu, havia tingut dificultats en les tècniques de respiració; sentia que s’ofegava. Les pràctiques de la cultura Seitai li van permetre alliberar i aprofundir la seva respiració. Actualment aplica aquestes pràctiques en els seus cursos de teatre i en la seva rutina d’actriu.

L’entusiasme de la Pepa és contagiós. El transmet com a persona, com a professora de teatre, com a animadora, com a escriptora… Després de més de 15 anys de pràctica, comparteix com a monitora titulada de la Fundació SEITAI Barcelona allò que l’ajuda a “comprendre, respectar i donar ales al seu ésser”.

La Pepa ofereix classes de Seitai a la Llanterna els dilluns de 18:45 a 20:15.

Contacte: pepalaras@gmail.com | 654 83 49 76