Alliberament del pericardi

Tècnica de massatge centrada en la zona del cor desenvolupada per Montserrat Gascón, en el marc de l’Osteopatia Bioenergètica Cel·lular (OBC). Té com a objectiu facilitar l’alliberament de tensions emocionals inscrites en el cos, que afecten la nostra salut i benestar general.

El Pericardi és la membrana que embolcalla, protegeix i sosté el cor. En situacions d’estrès emocional, el pericardi té el reflex de contraure’s, tot formant un escut protector del cor, per tal de protegir-lo de l’impacte emocional. Si al llarg de la vida aquest reflex de contracció del pericardi es reitera de manera habitual, pot acabar convertint-se en una contracció permanent, que afecta a tot el cos a nivell físic, emocional i mental.

El Pericardi està unit anatòmicament i neurofisiològicament a diversos sistemes del nostre cos, als quals influeix directament segons el seu estat i funcionament. Quan el pericardi fa una retracció a causa d’un xoc emocional, provoca l’escurçament dels lligaments als quals està unit, i repercuteix sobre òrgans, glàndules, vasos sanguinis, nervis, músculs, ossos, etc.

El comportament del pericardi posa en evidència la rellevància del nostre benestar emocional en la nostra salut. El massatge d’alliberament del pericardi ajuda a restablir l’estat obertura i distensió d’aquesta membrana que embolcalla el cor, per a ajudar-nos a deixar anar les cuirasses emocionals que haguem pogut acumular, a gaudir de la vida amb el “cor obert” i recordar qui som de veritat.

L’Agnès Sànchez utilitza com a suport la tècnica d’alliberament del pericardi, juntament amb la reflexologia a la seva consulta homeopàtica.

Facilitadora: Agnès Sànchez, practicant d’homeopatia i de les tècniques de reflexologia podal i alliberament del pericardi.

Disponibilitat: de dilluns a divendres

Preu: 40 euros / sessió

Contacte: agneshomeopata@gmail.com | 655 48 18 47