Pilar Diego Fernàndez

Conegueu els col·laboradors de la Llanterna

Pilar:

“El ioga és per mi un espai on connectar amb la felicitat interna, tot unint els meus pensaments, sentiments i accions.”

Topògrafa de formació, crescuda enmig dels paratges naturals del Collsacabra, la Pilar no ha estat mai separada dels ritmes naturals de la vida ni del contacte amb la terra. Li omple el cor treballar la fusta, tot tallant petites peces normalment de boix. S’endinsà en el món del ioga fa més d’una dècada, fou el moment en que es començava a transformar la seva manera de viure, de relacionar-se i de sentir-se. La seva mirada clara i penetrant reflecteix la serenitat que vol transmetre quan comparteix les eines que li ha proporcionat la disciplina del ioga.

Cintes de llum al pati de la Llanterna, primavera 2021

Formada en Ioga a la Índia, al Nepal i a Catalunya, especialitzada en Ioga Ashtanga – Vinyasa, Ioga Integral i Ioga per nens, ensenya a centres i grups molt diversos, adaptant el ioga a les necessitats i limitacions de cada persona i cada etapa de la vida, ja siguin nens, joves, adults o gent gran. També s’ha format en Reiki i Massatge Tailandès, i ha participat en retirs de Vipassana.

La Pilar ofereix classes de ioga a la Llanterna els dimarts a la tarda.

Contacte: Pilar Diego 606 23 58 39